top of page

Pro Systemer AS søker ny AV-tekniker

Arbeidsgiver: Pro Systemer AS
Stilling: AV-tekniker
Varighet: Fast 100%
Frist: 25.03.22
Tiltredelse: Etter avtale
Søknad sendes til snorre@prosystemer.no

Hvem er vi?

Pro Systemer AS har 20 års erfaring som leverandør av lyd-, lys-, bilde- og sceneutstyr til konserter, teater, eventer, messer, konferanser og mye mer. Vi er i dag 14 ansatte som er genuint interessert i faget og teknisk utstyr.

Å jobbe for Pro Systemer er artig, utfordrende og fartsfylt. Som ansatt hos oss blir du en del av et team som jobber for å klare nye mål. Med stor innsats og stå på vilje vil du få muligheter til å utvikle deg på flere områder.

Er du vår nye AV / bilde tekniker?

Du vil i stor grad jobbe ute på våre mange prosjekter. Primært som AV tekniker på konferanse, kongress og event, også noe som TOM. eller regi på mindre kamera produksjoner. Noen festivaler blir det normalt på sommeren.
Du må også kunne jobbe inne på vårt kontor/lager. Bistå med prosjektering, utregning og design. Service, oppdateringer og vedlikehold for å holde kvaliteten på utstyret høy. Du vil ha et ord med i spillet ved nyinvesteringer og veien videre for Pro Systemer innen feltet.

Vi ønsker at du er godt vant med event, avvkle sammen med en produsent, og kunne ta styringen der du er alene. At du kjenner Powerpoint/Keynote svært godt og at du har jobbet med Qlab tidligere. Fint om du kjenner til våre scalere/bildemiksere som primært er Analog Way og Black Magic. Kanskje du også er litt dreven på nettverk?

Det er viktig for oss at du er nysgjerrig og kan tilegne deg nye kunnskaper innen fagfeltet.

Du vil få tilgang til kolleger med høy kompetanse som brenner for faget og du må like å skape resultater sammen i team. Vi har høy standard på utstyrsparken vår og du vil få jobbe på utstyr av høy kvalitet.

Hvem er du?
Du er en person som har god struktur, liker orden og systemer. Du har overblikk og evnen til å se omfanget av arbeidsdagen. Jobber effektiv og målrettet for å nå dagens mål. Du liker å følge med i faget og holde deg oppdatert på morgendagens trender. Du må tåle lange dager, noe overtid er å regne med.
Du må være serviceinnstilt, løsningsorientert og like å jobbe med mange forskjellige mennesker. 

Dine arbeidsoppgaver blir:

  • Avvikling av arrangementer

  • Rigg og system ute på prosjekt

  • Planlegge, designe og evaluere dine og andre sine prosjekter

  • Være en viktig del Pro Systemer sin videre satsing innen fagfeltet

  • Enkel service og vedlikehold av utstyr

Vi tilbyr:

  • Godt arbeidsmiljø med veldig hyggelige arbeidskolleger

  • Mulighet for å utvikle seg

  • Kursing og opplæring

  • God lønn og helseforsikringer

  • Telefon/PC/Mac

bottom of page